Taina von Hellens

Persoona ja maailmankansalainen... Live to dance, dance to live jonka sydän kuuluu nöyryydellä koululle ja sen oppilaille. "Tylsä" ja "tavallinen" ovat termejä jotka eivät koulun "mama'lle" sovi alkuunkaan, kun taas "energinen", "luova hulluus" ja "ennalta-arvaamattomuus" sopivat tälle tanssin ehdottomalle ammattilaiselle täydellisesti.  Meriittilista olisi paksun kirjan pituinen, mutta niistä suurin meriitti on uskolliset oppilaat jotka vuodesta toiseen luottavat ja uskovat Tainaan - ja kasvavat tanssijoina sekä esiintyjinä. Sofia Arasola, Atte Kilpinen, Mira Luoti, Miisa, muutamia mainitakseni.

Tainan opettamien tuntien sisältöä ei edes ennustaja osaa arvata, mutta kriittisinkään arvostelija ei niistä moitittavaa löydä. Uutta lisätään kokoajan, ajanhermolla pysytään ja turhat asiat karsitaan pois - siinä Tainan opettamien tuntien motto pähkinänkuoressa. 

Show - , streetdance, twerk, tankotanssi, rengastrapetsi taidot päivitetään Los Angelesin parhaimmilta tanssistudioilta vähintään kerran vuodessa. Taina onkin tuttu näky L.A:n studioilla samasssa ryhmässä paikallisten huipputanssijoiden kanssa. Matkoilta on kertynyt komea joukko ystäviä ja nimekkäitä tanssivaikuttajia tuottajista huippuartistien taustatanssijoihin. Mm. Brian Friedman, Ian Eastwood, Yanis Marshall. TPS - Kissat ovat myös Tainan luoma ryhmä joka toimi Tepsin tanssijjoina 10 vuotta . 

Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa http://youtu.be/LdceLaE2ogc